Na de beschuldiging tot verkrachting zakte de carrière van Danny de Munk als een pudding ineen. Al zijn optredens werden geannuleerd en de zanger zit volledig zonder inkomen.

Danny heeft de voorbije jaren wel wat verdiend en zal nog niet meteen zonder geld te komen zitten, maar heel wat mensen vragen zich toch af hoe lang de zanger dit nog kan volhouden.

De Munk heeft één bedrijf op zijn naam staan dat eind 2021 goed was voor een vermogen van 460.000 euro. Daarbovenop heeft Danny ook nog eens twee huizen met een behoorlijke overwaarde.

Mocht hij dus ooit zonder geld komen te zitten dan kan hij natuurlijk nog altijd die huizen verkopen met winst. Maar daarmee is Danny niet geholpen. Want hij wil gewoon terug kunnen optreden.

Op 16 maart is er op Danny’s vraag een openbare zitting waarbij de vrouw wordt verhoord die hem beschuldigd. “Laat die vrouw maar vertellen wat ze weet en wat ze vindt en wat ze denkt dat ik haar heb aangedaan. En dan mag het publiek beoordelen of ze dat geloofwaardig vind overkomen of niet”, zegt hij in Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.