André Hazes is nog steeds smoorverliefd op zijn Sarah. De Nederlandse zanger gaat zijn liefde voor Sarah Van Soelen zelfs vereeuwigen op zijn lichaam met een tattoo. Al pakte dat in het verleden wel eens verkeerd uit…

“Deed ik eerder met mijn ex, ik weet het, ik werk nóg aan het weglaseren van een verlovingsdatum in mijn nek”, vertelt André Hazes in het Belgische weekblad Dag Allemaal. “Een stomkop vind ik mijzelf niet. Mijn impulsiviteit brengt me soms in de shit, maar er komen ook de mooiste avonturen uit voort.”

Eenmaal de tattoo in zijn nek verwijderd is, is de nieuwe start voor de zanger compleet. “Met Sarah deel ik een verleden met een verslaving, iets waar we elkaar niet om veroordelen. Daarom wordt op mijn ribben gezet: ‘I love her, not for the way she silences my demons, but for the way her demons dance with mine’.”

En Sarah heeft op haar beurt de ‘I love him’-versie laten tatoeëren. “Op haar ruggengraat, van nek tot billen. Supervet en supersexy”, aldus André Hazes in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl