Op 20 oktober ging de Videolanddocumentaire van André Hazes in première. Dat werd net zoals alle belangrijke gebeurtenissen gedaan aan de hand van een echte première met bijhorende afterparty. Maar wie André graag wou spreken op die afterparty was eraan voor de moeite.

Cheeru Mampaey was wel enthousiast op de première en dan vooral over de documentaire die ze samen met André mocht maken. “Ik vind het allemaal heel spannend. Dat is zowel voor André als voor mezelf zo. Wij hebben er heel lang aan gewerkt, dus het is toch een soort kindje dat je loslaat”, vertelt ze aan Party.

De collega’s van André waren in ieder geval positief over de documentaire en over hun zingende collega. Ook Django Wagner was van de partij.

“Er is echt een vriendschap tussen ons geboren, al sinds hij nog een stuk jonger was. André was altijd al een leuk joch, en nu is het een leuke vent. Jammer genoeg heb ik hem in de coronatijd even niet gezien, maar normaal gesproken kwam ik hem regelmatig tegen.”

Django vindt het verschrikkelijk voor André dat hij zo verslaafd is geraakt. “Laten we eerlijk zijn: je hoopt natuurlijk dat het met iedereen heel erg goed gaat. Ik mag hopen dat André het nu overwonnen heeft en dat hij het met de documentaire afsluiten en opnieuw kan beginnen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl