Albert Verlinde is altijd een open boek geweest wat betreft zijn privéleven en zijn professionele bezigheden. Hij heeft het hart op de tong en dat komt perfect overeen met hoe zijn karakter is. Ook privé is hij een open boek en houdt hij zelden dingen voor zichzelf.

“Heel lang heb ik ook geroepen dat ik dat fantastisch vond om een open boek te zijn. Ik keek dan naar Amerika en bijvoorbeeld Oprah Winfrey, waar we altijd alles van wisten en meekregen. Zodoende ging het er in mijn beleving een beetje bij horen dat wanneer je dagelijks op tv bent, de mensen weten wie je bent en hoe je leeft”, zegt Albert in Party.

Albert deelde alles met Nederland, ook wat betreft zijn relatie met Onno. Toen daar een tegenspoed op kwam, kwam het besef dat hij toch meer publiekelijk bezit was dan hij misschien besefte.

“Dat is ook het moment waarop iedereen heel erg naar je kijkt als het misgaat. Dat is nu eenmaal de keerzijde van bekend zijn.”

Albert heeft geleerd van zijn fouten en probeert zich in te houden. “Ik zal niet meer van de daken schreeuwen hoe het precies loopt met mijn liefdesleven. Onno en ik hebben het leuk samen, maar details houden we voor onszelf.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl