Er zijn de laatste tijd al veel geruchten verschenen over Wendy van Dijk en Erland Galjaard. Het is niet helemaal duidelijk of de twee nog samen zijn en zelf geeft Wendy er ook niet meteen duidelijkheid over.

Blijft Wendy volgend jaar achter zonder tv-contract en zonder man? Het zou zomaar eens kunnen. Toch heeft Wendy al nagedacht over wat als het effectief zo ver zou komen.

“Ik heb een online platform. Ik sta heel erg voor lifestyle, gezondheid en bewegen. Ik sta heel erg voor gezond leven en ik hou heel erg veel van sporten. Ik weet: als je sport en je zit goed in je vel, dan werkt dat mentaal ook door”, klinkt het in Weekend.

Dus of het er nu rooskleurig naar uit ziet of niet voor Wendy, ze lijkt er nog niet heel erg van wakker te liggen. Ze denkt er ondertussen over na om meer yoga-retreats te gaan organiseren.

“De reacties waren zo positief dat ik dat vaker wil gaan doen. Ik reis graag,

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.