In 2023 gaat ‘Grease’, de musical terug in première. Maar vooraf volgt eerst nog een zoektocht naar twee nieuwe hoofdrolspellers voor de rollen van Sandy en Danny. Die zoektocht is ondertussen volop aan de gang.

“Het is spannend om de kijkers het liefdeskoppel te laten kiezen. Maar ik heb er ook vertrouwen in. Omdat het publiek zo van ‘Grease’ en Danny en Sandy houdt, denk ik dat ze echt wel weten wat ze willen als ze ‘Op Zoek Naar….’ Zitten te kijken. Niemand gaat iemand kiezen waarvan je denkt: hoezo? Daar ben ik echt van overtuigd”, klinkt het bij Albert Verlinde in Party.

Het is niet de eerste keer dat er een ‘Op Zoek Naar’ wordt georganiseerd en daar zijn elke keer al goeie hoofdrollen uit voort gekomen. Zoals ook de vorige keer met ‘Op Zoek Naar Maria’.

“Nandi van Beurden is een ster geworden precies op de manier die je wil hebben. Het publiek is niet gek. Je moet thuis zitten en denken: ja, dat is Maria van ‘The Sound Of Music’ of dit zijn echt Danny en Sandy uit ‘Grease’.”

De musical gaat begin april in première en heeft ondertussen al meer dan 50.000 tickets verkocht. Wie graag kaartjes wil kopen voor deze populaire musical kan terecht op www.eventim.nl

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl