Linda de Mol en Angela de Jong, het zijn nooit de beste vriendinnen geweest. Toch moest Angela onlangs toegeven dat Noa Vahle, de dochter van Linda, meer talent bezat dan ze ooit had gedacht.

Eerst had ze nog volop kritiek op de 22-jarige en beweerde de Jong dat ze haar werk bij de televisie alleen maar had te danken aan haar bekende mama. Maar dat puntje van kritiek moest ze heel snel bijstellen.

“Die live-verslagen van Noa bij ‘Oranjewinter’, dat doet ze verrassend naturel en soepel. Ze kan hun geplaag moeiteloos aan. Die Noa die komt er wel. Het zit niet in haar naam, maar in haar genen”, citeert Weekend Angela.

En het compliment doet ook Noa plezier. “Het was natuurlijk wel het eerste compliment dat zij in tijden heeft uitgedeeld aan één van onze familieleden, dus wat dat betreft is het compliment groot. Dus ja, die kan ik in mijn zak steken”, vertelde ze in ‘Oranjewinter’.

En zo lijkt een eerste stap gezet te zijn tot het beëindigen van de diva-oorlog. Althans dat wordt gehoopt. Want daarvoor moet je nog altijd met twee zijn. Hoe Linda erover denkt is nog niet geweten. Wordt dus ongetwijfeld vervolgd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl