De Meilandjes houden van verbouwen, dat is een feit. Opnieuw kocht het koppel een pension in Noordwijk die ze helemaal willen gaan verbouwen. Dat zou meteen het decor kunnen zijn van het achtste seizoen van ‘Chateau Meiland’.

Maar er is iets vreemd aan de hand met het pension. Zo zou het pension al eerder verkocht zijn en zou de overdracht begin januari plaatsvinden. Het is dus opmerkelijk te noemen dat De Meilandjes er toch eigenaar van zijn kunnen worden, schrijft Party.

Nog niet zo heel lang geleden verhuisden De Meilandjes zelf naar een ander huis om aan de fans te ontsnappen en dat lijkt hen ondertussen aardig gelukt te zijn. Zo hebben ze binnenkort weer volle energie om aan de volgende verbouwingen te starten.

Party is in het bezit van de akte en de verkoopovereenkomst en daaruit kon worden afgeleid dat niet De Meilandjes de oorspronkelijke nieuwe eigenaren zouden worden van het pand.

Het ziet er naar uit dat de vorige eigenaar niet meteen de bedoeling had om iets met het pand te gaan doen, maar er eerder heel snel winst op wilde maken. Dat wilde hij doen door het weer te verkopen.

En daar waren de Meilandjes. Zij telden maar liefst 1,5 miljoen euro neer voor het pension. Dat leverde een winst op van 175.000 euro voor de vorige eigenaar, niet slecht!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl