Chantal Janzen is al jaar en dag een vaste waarde op onze televisie. Ze presenteert het ene na het andere succesvolle programma en heel Nederland houdt van haar. Ze zit overduidelijk heel goed bij RTL en zenderbaas Peter van der Vorst, maar blijft dat ook zo?

Chantal werd recent betrapt op het voeren van gesprekken met de grootste concurrent, SBS6. En dat bezorgt de bazen van RTL ongetwijfeld heel wat slapeloze nachten, lezen we in Party.

Heeft Chantal eens zin in iets anders? Of kreeg ze gewoon een heel mooi aanbod? Voorlopig vragen waar we nog geen antwoord op kunnen formuleren.

Wel is Chantal momenteel bezig met een heel andere rol, die van tv-producent. Sinds kort bedenkt ze formats voor een nieuw tv-programma en gaat ze vrolijk shoppen bij andere zenders om te horen wie er interesse zou kunnen hebben in haar idee.

Chantal gaat niet actief op pad als tv-producent, en gesprekken hoeven niet meteen te betekenen dat ze ook iets bij een andere zender gaat doen. “Als je gesignaleerd wordt bij een andere zender, betekent dat niet dat ik daar iets ga presenteren. Daardoor kom je ook als producent soms weleens bij alle zenders, dus ook bij een zender waarvan mensen denken: huh, wat deed je daar nou?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl