Al reeds jarenlang zijn Bassie en Adriaan ontzettend populair. Jong en oud kijkt nog steeds naar de avonturen van de acrobaat en de clown en nog wekelijks worden Aad van Toor en Bas van Toor erover aangesproken.

Nog steeds worden er fandagen georganiseerd van Bassie en Adriaan en dan moet Aad vanuit Spanje terug overvliegen naar Nederland. Dan woont hij weer even daar.

“Op zo’n meet en greet verschijnen toch elke keer weer zo’n honderd mensen die met mij op de foto willen en mij om een handtekening vragen. Bas en ik hebben dat altijd graag gedaan. Ik begrijp ook niet waarom sommige artiesten haatmails krijgen”, zegt Aad in Story.

Aad en Bas hebben nooit haatmails gekregen. Integendeel. Zij krijgen de meest hartverwarmende post die ze zich maar kunnen wensen.

“Laatst kreeg ik nog een brief van een mevrouw die vertelde dat haar dochtertje van vier net zoveel plezier heeft van onze afleveringen als zij vroeger. Ook vroeg ze of ik haar dochtertje een keer wilde bellen. En dat doe ik dan ook. Dat is toch een kleine moeite?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.