Een opvallende verschijning op de rode loper van de uitreiking van de Gouden Televizierring. Niemand minder dan gravin Eloise van Oranje liep er de rode loper op in het gezelschap van haar goede vriend Robbert Rodenburg.

Robbert was genomineerd in de categorie ‘Beste online Videoprogramma’ en wist de prijs overtuigend in de wacht te slepen. Eloise keek vol trots toe. Zij weet als geen ander hoe goed het programma is dat hij maakt.

“Toen ik bij hem te gast was, hebben we een mooi gesprek gehad. Vooraf heb ik geen advies gevraagd aan mijn ouders, want dat was ook niet nodig. Ik kreeg de vragen van tevoren niet. De bedoeling was meer om een gesprek te voeren waarbij de vragen niet vaststaan”, legt Eloise uit in Story.

De gravin koestert een grote bewondering voor haar goede vriend en vindt het knap wat hij allemaal doet. “Hij weet je enorm op je gemak te stellen. Dat was heel fijn.”

Eloise zelf concentreert zich op dit moment nog op haar studies op de Amsterdamse Hotelschool The Hague. En ze is nog altijd erg gemotiveerd. “De studie is heel leuk en ik heb nog twee jaar te gaan. Ik weet nog niet wat ik daarna wil gaan doen of welke kant ik op wil. Dat komt nog wel.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.