Studeren aan de Universiteit van Amsterdam, samenwonen met vriendinnen en nu ook een rijbewijs, het is duidelijk dat het prinses Amalia voor de wind gaat.

Of we Amalia ook veel zullen zien rondrijden in Amsterdam is nog maar de vraag. De woning waar ze zal verblijven is in  ieder geval voorzien van een privé parkeerplaats en dat is sowieso erg zeldzaam voor een stad als Amsterdam.

De kans dat de wagen Amalia voor de deur zal staan, die lijkt eerder klein, schrijft Story. De parkeerplaats zal eerder voorbehouden worden voor de beveiligers die Amalia tijdens haar studentenjaren zullen volgen.

Maar wie een rijbewijs heeft, heeft natuurlijk ook graag een auto, en dat zal bij Amalia niet anders zijn.

De eerste rijles van Amalia dateert al van Koningsdag 2021. We zijn ondertussen iets meer dan een jaar later en het heeft dus eventjes geduurd voordat Amalia haar rijbewijs heeft gehaald. Hoe dat komt, dat weten alleen de intimi van de kroonprinses.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.