Afgelopen weken verschenen er enkele nieuwe prachtige foto’s van het Nederlandse koningshuis. Daarop zien we Maxima en Willem-Alexander stralen naast hun drie prachtige dochters Amalia, Alexia en Ariane.

De meisjes zijn uitgegroeid tot drie volwassen vrouwen, die van hun vader en moeder een zo normaal mogelijke jeugd hebben gekregen, met heel wat vrijheid, maar ook zo ver mogelijk van de publiciteit.

Dat betekende dat er toch strenge regels werden opgelegd voor onder andere de beveiliging. Want die mochten niks vertellen over vriendjes, afspraakjes over eventuele andere onhandige acties, schrijft Party.

De Britten hebben ontzettend veel bewondering voor het Nederlandse koningshuis en de opvoeding van de prinsessen. Bij prins William en Prins Harry ging het er immers heel anders aan toe.

Dat de prinsessen ook zelf een bijbaantje hebben, dat vinden ze misschien nog het meest verbazingwekkende. Zo is Amalia aan het werk in een strandtent. Dat Amalia ook nog eens interviews geeft en vragen beantwoord over haar liefdesleven, daar staan de Britten al helemaal van te kijken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.