2022 zal ongetwijfeld één van de meest vreselijke jaren van Linda de Mols leven zijn geweest. Ze werd aan het begin van het jaar geconfronteerd met het grensoverschrijdende gedrag van haar partner Jeroen Rietbergen en dat bracht een einde aan hun relatie.

Maar 2023 belooft het jaar te worden waarbij Linda helemaal terug vecht en uit een diep dal klimt. Daar was ze al mee bezig in 2022, maar in 2023 lijkt het geluk haar ook weer toe te lachen.

“Linda de Mol zat flink in haar emotionele dip na het uitkomen van het liefdesbedrog van ‘haar’ Jeroen Rietbergen. Zoals iedereen inmiddels heeft kunnen lezen heeft ze daar echt heel veel verdriet van gehad en nog steeds”, begint paragnost Thomas in Party.

Maar dan komt het goede nieuws. “Toch zal ze in 2023 weer langzaam gaan herstellen en ik zie en voel dat er zelfs sprake is dat ze voorzichtig met iemand aan het daten is. Het is pril en er is nog geen sprake van een relatie. Toch voorspel ik dat er absoluut een nieuwe liefde in het leven van Linda komt.”

En de man waarmee Linda zou gaan daten is geen onbekende als we Thomas mogen geloven. “Hij is al enige tijd in haar omgeving. Het is iemand die we al kennen, maar we leggen niet zo snel de link naar deze man.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.