Het zag er even naar uit dat André van Duin zich opnieuw zou gaan verloven, maar dat bleek uiteindelijk niet het geval te zijn. André vond het zelf allemaal wat te voorbarig dat men dat dacht, alleen maar omdat hij zelf dacht dat het wel eens zou kunnen.

“Fernando en ik wonen nog maar net een jaar bij elkaar, zo ver zijn we dus nog niet. Dus er is geen datum, er zijn geen mensen uitgenodigd, er is hierover helemaal niks besproken. Mijn woorden zijn eigenlijk volkomen verkeerd begrepen”, lacht André in Weekend.

Maar André en Fernando zijn dus wel nog altijd samen en het geluk spat er nog steeds vanaf. “Een samenlevingscontract is bij ons wel aan de orde. Dat sluit iedereen als ie een beetje verstandig is. Ik ben ook 75, dan moet je overal rekening mee houden, hé”

André heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij graag een jonge man zou willen ontmoeten om zijn leven mee te delen. Zijn partners zijn altijd jonger geweest dan hem en dat heeft hij altijd leuk gevonden.

“Ik val ook meer op karakter, iemand die je kunt vertrouwen, aardig en lief is en gezellig. Dat is het enige, verder maakt het me niet zoveel uit. Een jonger iemand zorgt er in elk geval voor dat er een beetje jeugd in je huis is, dat je niet allebei samen oud gaat zitten worden, sikkeneurig gaat zijn en dat soort dingen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl