Je valt bijna achterover

Een tijdje geleden kwam Tino Martin niet altijd even positief in het nieuws. Hij zou vaak dronken op het podium staan en dat kan voor heel wat mensen niet door de beugel.

Tijdens corona had Tino het financieel ook erg zwaar, want net zoals veel van zijn collega’s had hij geen enkel optreden meer gepland staan. Maar daar is nu stevig verandering in gekomen.

De agenda van Tino puilt uit van de optredens en het geld stroomt weer naar binnen. Maar dat is niet het enige goede nieuws. Ook zijn relatie met Kimberley lijkt weer goed te gaan.

Het vele succes dat Tino had, had ook een grote invloed op Tino zelf, en dat niet op de positieve manier. Het kostte hem bijna zijn relatie, maar ook zijn vriendschap met Dries Roelvink.

Maar wat iedereen nu wel wil weten is hoeveel de zanger nu precies verdient. Party zocht het uit voor de nieuwsgierigen.

De ‘Tino Martin Entertainment B.V. bedroeg had in 2017 nog maar een eigen vermogen van 87.000 euro. 2 jaar later was dat bedrag al 1 miljoen euro. Een fikse stijging dus.

En wie dacht dat dat al veel geld was, kan Tino nog meer verbazen want ondertussen bedraagt zijn eigen vermogen iets minder dan 2 miljoen euro.

Dat Tino goed zijn geld verdient, heeft hij te danken aan zijn stevige prijskaartje dat aan hem vasthangt. Wie hem wil boeken moet zo’n 12.500 euro betalen voor een half uurtje. 

Maar geld moet ook rollen voor Tino. Hij heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij zijn geld graag spendeert aan auto’s en kleding. “Ik geef geld wel vrij makkelijk uit. IK betrap mezelf er weleens op dat ik een winkel binnenloop, drie jassen tegelijk koop en niet eens weet wat het kost.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.