Het nieuwe jaar begon op pijnlijke wijze voor Frans Bauer en zijn gezin. Echtgenote Mariska Bauer trok naar het ziekenhuis met een gezwollen tong en een vreemde spraak en daar viel een zwaar verdict…

Mariska vermoedde in eerste instantie dat het om een allergische reactie ging, schrijft Story, maar in het ziekenhuis werd vastgesteld dat de vrouw van Frans Bauer een klein hereninfarct had gehad. De gezondheid van Mariska is echter niet de enige zorg waarmee de zanger geconfronteerd wordt…

Mariska is altijd de steunpilaar van het gezin geweest. “Als echtgenote en moeder zorgt ze ervoor dat het bij hen thuis als een geoliede machine loopt. Nooit is haar iets te veel”, schrijft Story. En net nu wordt het gezin geconfronteerd met nog méér problemen.

Net nu Mariska zich op haar revalidatie dient te focussen, blijken ook de verbouwingswerken van de Bauers vertraging op te lopen. De verbouwing van hun villa in Fijnaart loopt niet zoals gepland, waardoor Frans en Mariska nog wat langer in een rijtjeswoning even verderop zullen moeten verblijven.

“Het is een stuk kleiner, maar ik heb gemerkt dat het niet uitmaakt hoe groot je woont”, vertelde Mariska daar eerder over in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS