Sem van Dijk, de zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé groeide grotendeels op met gescheiden ouders. Toch heeft hij een goede band met elk van hen.

“Mijn vader en ik houden ervan om de ander te laten schrikken. Is mijn vader tien seconden uit beeld, dan weet ik dat-ie ergens onder een bank ligt om mij de stuipen op het lijf te jagen”, lacht Sem in Linda.

Xanders zoon krijgt steeds vaker te horen dat hij enorm op zijn vader lijkt. Zeker nu, nu zijn haren steeds donkerder worden. En Sem moet toegeven dat hij gelijkenissen ziet, zowel innerlijk als uiterlijk.

“Ik vind mijn vader sociaal en grappig. Hij heeft een jonge geest, en als ik naar hem kijk, zie ik een frisse gozer. Ik geloof niet dat ik mijn vader grijze haren bezorg.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.