Een tijdje geleden werd tegen Thijs Römer een klacht neergelegd wegens zeden misdrijven. Één van die klachten werd neergelegd door Nena Kruizenga. Zij zou veertien zijn geweest toen Thijs zich schuldig maakte aan seksueel misbruik en afpersing.

Maar dat verhaal krijgt nu nog een staartje, want ook Thijs’ ex Katja Schuurman zou deel uitmaken van het verhaal. Zo beweert Nena in Story dat ze door Katja werd opgebeld begin september.

“Dat was het meest gekke wat ik de afgelopen periode heb meegemaakt. Ik plaatste iets op Instagram, Katja reageerde daarop en toen volgde er een heel chatgesprek.”

Nena had nog haar twijfels of ze tegen de echte Katja aan het praten was en deelde dat ook met de persoon waarmee ze aan het chatten was. Katja wilde heel snel laten zien dat zij het wel degelijk was en vroeg om te FaceTimen.

“Eerste wilde ik dat niet. Maar ik was zo benieuwd wat ze te zeggen had, dat ik toch mijn nummer gaf. Toen gingen we om twee uur ’s nachts FaceTimen. Katja kwam heel dronken en in de war over en er verschenen allemaal flessen wijn in beeld.”

Als we Nena mogen geloven is Katja heel boos op Thijs en heeft ze geen contact meer gezocht met haar ex-partner. En dat is best opvallend, want tot nu toe kwamen de twee altijd erg goed overeen, ook na hun breuk.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl