De kijkcijfers zijn niet meer zo goed

Na Wendy van Dijk lijkt nu ook Chantal Janzen aan haar populariteitsafdaling te zijn begonnen. Haar programma’s trekken niet zoveel kijkcijfers meer als vroeger en dat is best opvallend. Chantal was immers altijd heel erg geliefd als presentatrice in Nederland.

Niet alleen ‘Chantals Pyjama Party’ deed het niet zo goed, ook de kijkcijfers van haar panelshow ‘Fout Maar Goud’ waren behoorlijk slecht.

RTL zal ongetwijfeld op meer hebben gehoopt zeker nadat Linda de Mol vorig jaar van de buis verdween en Chantal naar voren werd geschoven om zo terug miljoenen kijkers aan te trekken.

Wat de reden is van de daling van haar populariteit, dat valt moeilijk te achterhalen. Al heerst er het vermoeden dat Chantal met teveel zaken tegelijk bezig is en teveel afgeleid is.

Een jaar geleden zei Chantal nog het volgende in ‘Veronica Superguide’: “Ik wil graag mijn droom verwezenlijken van een eigen theatershow, met zang, dans en leuke gesprekken. Ik speel al jaren met het idee, maar nu denk ik: hup, inplannen die handel.”

Het zou dus zomaar kunnen dat Chantal heel erg met dat idee in haar hoofd zit en zich nog maar weinig kan concentreren op haar televisieprojecten. We hopen in elk geval voor Chantal dat ze haar dromen kan waarmaken, maar ook dat de kijkcijfers binnenkort terug de goede richting uitgaan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.