Ze kreeg het eerst niet over haar lippen

Na papa Martien en mama Erica is het nu ook tijd voor Maxime Meiland om een eigen biografie op de markt te brengen. En die komt er heel binnenkort al aan.

Jan Dijkgraaf schreef net zoals bij Martien Meiland en Erica Meiland ook dit keer de biografie en kan de lezers nu al verzekeren dat het een erg emotioneel verhaal zal worden.

“Ik hoorde begin 2020 voor het eerst over het heftige verleden van Maxime. Ik was toen voor het boek van Martien op het chateau in Frankrijk en daar heb ik Maxime ook uitgebreid gesproken. Haar ouders waren erbij vanwege de heftigheid, het was gewoon janken”, vertelt hij in Story.

Jan kreeg te horen dat er een sekstape van Maxime werd verspreid op de middelbare school waar ze toen zat. Dat werd Maxime allemaal te veel en ze ging aan de drank. Het was voor haar de enige manier om haar verdriet even te vergeten.

Maar dat is nog niet alles. Een goed jaar later werd Maxime ook nog eens verkracht door een ex-gevangene. “In ons eerste gesprek kon Maxime het woord ‘verkrachting’ niet uit haar mond krijgen en omschreef ze het als: ‘Toen die jongen iets gedaan had’. Maxime vertelde toen ook dat ze het verhaal ooit wel naar buiten wilde brengen en vanaf toen hadden we het daar wel jaarlijks een keertje over.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl