Ze genoot van de rust

We keren even terug naar de tijd voor corona. Toen reisde Bridget Maasland samen met Leon de Ruyter de hele wereld rond voor hun YouTube-kanaal ‘Bridget en Leon’s Travel Tips.’ Door corona kon ze niet meer reizen maar dat viel Bridget niet zo heel zwaar.

“Ik heb daar niet zo’n moeite mee gehad als ik eerlijk ben. Ik vond het ook wel lekker rustig. Er zijn vreselijke dingen gebeurd rondom corona of covid an sich, maar er was ook tijd, en rust, voor bezinning met elkaar. Mijn zoon was thuis qua scholing en ik vond het heerlijk. Ik heb echt genoten van die tijd”, klinkt het in Party.

Nu reizen terug mag, staat Bridget niet meteen al met haar koffer klaar in de hand om er weer op uit te trekken. Zij is al heel gelukkig dat ze heel wat van de wereld heeft mogen zien.

“Ik ben tussen kerst en oud en nieuw met mijn zoon Mees naar New York geweest. Ik vond het te gek om hem die stad van dromen en mogelijkheden, en waar ik altijd zo naar op heb gekeken, te kunnen laten zien. Het leuke was: Mees liet New York nu voor het eerst aan mij zien door de ogen van een veertienjarige. Fantastisch was dat.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl