Zij balen van uitspraken Gordon in K2 Zoekt K3

ByShowbizzsite.nl

26 september 2021 ,
Foto: SBS6

Na België is er ook bij ons kritiek op de uitspraken van Gordon in ‘K2 Zoekt K3’. Het programma dat vrijdagavond op SBS6 werd uitgezonden, had stevige concurrentie van ‘Flikken Rotterdam’ en ‘ The Voice Senior’.  Toch keken gemiddeld meer dan 460.000 mensen naar het programma waarin Studio 100 op zoek gaat naar een vervanger voor Klaasje Meijer.

Jurylid Gordon viel op met zijn uitspraken, wat ergerden wij ons aan zijn commentaar. “Weg met Gordon met z’n rot opmerkingen”, schreef Anneke op Facebook. Ook Sylvia was niet blij met dat Gordon uitkraamde. “De eerste die weg moet is Gordon wat een aandachtstrekker 😭😭😭”, schreef zij.

“Gordon verprutst het programma”, reageert Mariska teleurgesteld. “En hoe ze over kandidaten spraken vond ik echt niet kunnen. En echt zonde van Lisa.”

“Dit format vind ik niet leuk eerlijk gezegd. En die vreselijke Gordon hoe kunnen ze die daar nou neer zetten walgelijk gewoon”, is de mening van Anouk.

“Dat ze nu zoveel doorlieten is logisch, de stoelen moeten toch gevuld worden en ze weten dat de slechtere uiteindelijk toch weer gaan afvallen. Ik vond Gordon zwaar overdreven met zijn “te gewoon & girl next door”. Want ook Marthe is qua uitstraling niet echt iets bijzonders, vind ik.

En stop met je hysterisch gelach om je eigen grappen”, is de boodschap van Diana “Neem een voorbeeld aan Samantha, ook zij maakt soms grove grappen, maar ze ligt er tenminste niet van onder haar stoel van het lachen.”


Peter is wel héél streng voor Gordon: “die Gordon had zoals gewoonlijk weer te veel gesnoven of gezopen zeker ?”

En ook Jolanda heeft niets positiefs te vertellen over het jurylid: “Gordon is zo slecht , wat een galbak…… wil alleen zelf aandacht🤮🤮🤮🤮🤮🤮”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen