Astrid Nijgh werkte meermaals mee aan Ali B Op Volle Toeren, maar nu is de zangeres geschokt door de recente onthullingen over de rapper.

“Ik vergelijk het met een aardige buurman, die je jarenlang leuk hebt gevonden en opeens blijkt dat hij zo’n misstap heeft begaan”, onthult Astrid Nijgh in Weekend. De zangeres hecht geloof aan het verhaal van de vermeende slachtoffers…

“Ik vond de dames wel geloofwaardig overkomen. Ik vind het natuurlijk verschrikkelijk voor die meiden”, aldus Astrid Nijgh in Weekend. Al voegt ze er een belangrijke nuancering aan toe…

“Zij hebben hun verhaal gedaan, maar ik heb er natuurlijk niet naast gestaan toen het gebeurde.” Astrid Nijgh benadrukt dan ook dat een rechter eerst uitspraak moet doen, alvorens we zelf een oordeel trekken. Toch heeft Astrid een duidelijke mening over Ali B.

“Ik verafschuw het. Het is een soort machtsvertoon en egotripperij”, haalt Astrid Nijgh uit in Weekend. “Als wat wordt gesteld waar blijkt te zijn tenminste, voegt de zangeres er nadrukkelijk aan toe in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS