Juice kanalen zijn de dag van vandaag erg populair. Zeker het kanaal van roddelkoningin Yvonne Coldeweijer. Zij stuurde al over heel wat bekende Nederlanders de nodige gossip de wereld in en daar kan niet iedereen mee lachen. Zeker presentator Robert ten Brink niet.

Toen de twee elkaar tegenkwamen op het Amsterdam Diner werd de adem ingehouden door vele van hun collega’s. De presentator werd serieus door het slijk gehaald door Yvonne en de spanning was duidelijk merkbaar.

Volgens Yvonne zou Robert onvriendelijk zijn tegen fans en ook tegen medewerkers. Robert werd er de voorbije weken continu op aangesproken en Yvonne moet toegeven dat ze zich er wat schuldig over voelt.

“Ik vind dat heel vervelend voor je en ik voel me wel een beetje schuldig. Maar sorry, ik was echt helemaal in shock. Ik kreeg zoveel negatieve berichten over je”, zei Coldeweijer tegen Robert.

Helemaal ontkennen dat hij soms wat ‘nors’ uit de hoek kan komen deed Robert niet. Hij wil vooral graag een goed tv-programma maken en draaft soms wat door in zijn gedrevenheid, schrijft Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.