De fans zitten al vol ongeduld te wachten op het nieuwe seizoen van De Meilandjes. En hoewel dat seizoen pas later dit jaar op televisie zal verschijnen, blijven Erica en Martien ondertussen niet uit de media. Zo lanceerden ze een eigen podcast: ‘Wat goéééd’ en dat gaat er aan toe, zoals alleen de Meilandjes dat kunnen.

De twee nemen geen blad voor de mond en halen flink uit naar hun showbizzcollega’s. Zo mocht onder andere Marieke Elsinga er al aan geloven. Martien noemde de radio-presentatrice een aanstelster en hij stelde zich vragen bij haar lange time-out bij Qmusic.

Zo zou Martien haar burn-out in twijfel trekken en zou het allemaal te maken hebben met haar zwangerschap. “Ze was een tijdje uit de roulatie en ze zei: ik ben heel moe. Maar dat kan ook van de zwangerschap zijn. Waarschijnlijk was ze gewoon heel misselijk en ging ze kotsen”, zegt Martien in de podcast en Story.

Maar niet alleen hun collega’s moeten eraan geloven. Ook de bijstandsmoeder van Daisy kreeg er van langs. Haar kennen we uit ‘Chateau Bijstand’.

“Er was ook Daisy, geplet door een paard. Ze kreeg met een half verbrijzeld bekken bij drie verschillende mannen kinderen. Dan denk ik toch: je kunt ook andere keuzes maken in je leven. Maar wij moeten het vooral allemaal zielig vinden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.