Presentatrice en ‘Boer Zoekt Vrouw’-gezicht Yvon Jaspers treedt voor een nieuw programma in de voetsporen van haar kandidaten. In ‘Onze Boerderij’ gaat ze zelf op onderzoek in het boerenleven en ondervindt ze aan den lijve wat de stiel precies omvat. Dat lezen we in Weekend.

In de bus waarmee ze samen met Bertie door Europa reed voor ‘Onze Boerderij In Europa’, vindt ze tijdens het programma haar uitvalsbasis.

Om haar te begeleiden, deed ze een beroep op ex-deelnemers van ‘Boer Zoekt Vrouw’, stuk voor stuk mensen die ze doorheen de jaren beter heeft leren kennen.

“Natuurlijk kan ik het niet alleen”, vertelt Yvon. “De boeren die ik in het programma heb leren kennen, zullen mij helpen om alles te realiseren.”

Ze kan rekenen op de jarenlange ervaring van haar team van professionele boeren. “De één heeft verstand van akkerbouw, de ander van kippen en weer een ander van varkens. Ze zullen me ook helpen met het bouwen van stalletjes, advies geven over grondbewerking, vertellen welke dieren ik moet gaan houden en wat de valkuilen zijn. Er gaat nog vaak met me gelachen worden”, zegt ze enthousiast.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl