De naam ‘Nadège’ doet bij veel televisiekijkers nog wel een belletje rinkelen. Zij was namelijk te zien als huishoudster in de populaire serie ‘Chateau Meiland’, die zich in Frankrijk afspeelde rond de familie Meiland.

Momenteel vergaat het huishoudhulp Nadège minder goed. Na het vertrek uit Frankrijk van de Meilandjes kwam ze even later zonder werk te zitten en viel ze terug op een uitkering van slechts 13 euro per dag.

Alsof dat nog niet genoeg zorgen waren voor de arme huishoudster, kreeg ze vorig jaar ook nog het verdict keel- en darmkanker te horen bij haar dokter. Dat lezen we in Weekend.

Ze stuurde onlangs een mailtje naar Martien om het gezin te condoleren met het verlies van hun hond Bommel. Martien vond dat een mooi gebaar en wou haar uitnodigen om samen Pasen te vieren in Frankrijk. Die plannen werden afgeblazen door Nadèges gezondheid, maar in mei zagen ze elkaar dan toch terug tijdens een reünie met haar oude werkgevers

Intussen was Nadège geopereerd aan haar keelkanker, maar voor haar darmkanker krijgt ze nog chemokuren. Ze zat midden in zo’n cyclus toen het weerzien plaatsvond. Ze zette alles op alles om de reünie te laten doorgaan en had een erg aangename dag met de familie Meiland.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl