Voor heel wat mensen is familie het allerbelangrijkste in zijn of haar leven. Dat is bij Yvon Jaspers niet anders. Haar familie bestaat uit zo’n 120 mensen en zijn allemaal heel erg close met elkaar.

“Mijn familie geeft me een warm en rijk gevoel: hier kom ik vandaan, hier hoor ik thuis. Als er nood is aan hulp, dan staat er ook meteen 120 man voor me klaar. Mijn familie is geen onderdeel van mijn leven, het is mijn leven”, zegt ze in Party.

Jaspers komt uit een echte boerenfamilie en eigenlijk is die boerenfamilie nog veel groter dan 120 mensen. Want er zijn nog alle deelnemers van de voorbije seizoenen van ‘Boer Zoekt Vrouw’.

“Ik ben een beetje getrouwd met dit programma. We horen bij elkaar. Het past als een jas en ik realiseer me hoe bijzonder dat is. Dat je je zo thuis voelt in je eigen programma is een groot goed. Hoe leuk is het om opnieuw mensen te begeleiden die zich zo kwetsbaar op durven stellen, misschien wel de komende maanden iemand ontmoeten waardoor hun leven nooit meer hetzelfde zal zijn.”

En ook na afloop van het seizoen houden veel boeren Yvon nog steeds op de hoogte hoe het met hen gaat en hoe het gaat in de liefde. “Bij sommigen kom ik geregeld over de vloer, met of zonder camera. We zien elkaar natuurlijk op reünies en af en toe op een feestje. Maar vooral via de app is het een gezellige familie.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl