Zanger Vinzzent heeft al een zevenjarig zoontje uit een vorige relatie. De twee zijn helaas niet meer samen, maar Vinzzent heeft ondertussen al een tijdje een nieuwe vriendin.

En die partner droomt er wel eens van om nog een kindje te krijgen met haar vriend. En dat sluit Vinzzent niet uit, dat dat er binnenkort wel eens van kan komen.

“Ik heb aan Vince gevraagd wat hij ervan zou vinden als hij een broertje of zusje krijgt en hij antwoordde dit geweldig te vinden. Mijn vriendin vindt het ook heel erg leuk om moeder te worden. Omdat ik deze zomer 53 word, moeten we er niet te lang mee wachten om onze kinderwens in vervulling te gaan. Maar ik ben een laatbloeier, dat heb ik al vaker gezegd”, lacht de zanger in Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.