De fans van Danny de Munk kijken ongelooflijk hard uit naar het jubileumconcert dat de zanger binnenkort zal geven. Dat doet hij naar aanleiding van zijn veertig jaar op de planken. Hij giet zijn carrière in een twee uur durende show.

“De laatste jaren, bij de concerten die ik gaf in Rotterdam Ahoy en de Heineken Music Hall in Amsterdam, heb ik nooit de liedjes van vroeger gedaan. Nummers als ‘Mengelmoes’, ‘Vrienden Voor Het Leven’ en ‘Op Hoop Van Zegen’ zijn net zoals Doe Maar en de Dolly Dots voor mijn generatie jeugdsentiment”, begint Danny in Party.

Het was Danny’s vrouw Jenny die hem het idee af om die liedjes nog eens te gaan zingen. En dus speelt de Munk nu met het idee om dat tijdens zijn jubileumconcert te doen?

“Echte fans, waar er in de jaren tachtig veel van waren, zitten op die oude tienernummers te wachten en dat moet ik niet naast me neerleggen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.