2 jaar geleden beloofde Sylvie Meis eeuwige trouw aan haar vriend Niclas. De twee kunnen niet elke dag samen zijn door het vele werk van Niclas in het buitenland. En als we de geruchten mogen geloven, zou Niclas dat niet meteen heel erg vinden.

Zo zou Niclas niet vies zijn van een avontuurtje en zou hij op een pikante datingsite voor getrouwde mensen zitten. Op die app vindt je wel meerdere mannen en vrouwen die graag vreemd willen gaan.

Het nieuws zou ook al aan de oren zijn gekomen van Sylvie en we kunnen ons inbeelden dat dat nieuws heel hard moet aangekomen zijn bij het voormalig model.

Er werd eerder al voorspeld dat hun huwelijk geen lang leven zou beschoren zijn en daar lijkt nu bevestiging van te komen. Was het wel liefde tussen Niclas en Sylvie, of was het hoogstens een zakelijke overeenkomst.

Sylvie wil heel graag de geruchten de kop indrukken en plaats tegenwoordig af en toe een foto op sociale media. Die beelden zouden moeten bewijzen dat ze nog altijd stapelverliefd zijn, schrijft Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.