Actrice Eva van der Gucht is populair in zowel Nederland als Vlaanderen. Ze speelt de leukste en grappigste rolletje en grijpt alle mooie kansen die op haar pad komen. En ook in de liefde gaat het allemaal goed. Ze is al veertien jaar samen met haar man Domenico.

De twee werden niet meteen stapelverliefd op elkaar en ze draaiden een lange tijd om elkaar heen. Tot het tot een eerste date kwam.

“Wat heb ik gedaan, dacht ik toen hij om elf uur ’s avonds met bloemen en champagne voor de deur stond. Maar sinds die nacht zijn we wel samen”, blikt Eva terug in Story.

In 2012 trouwde het koppel en na tien jaar huwelijk is Eva nog altijd stapelzot van haar droomman. “Er zijn wel eens ergernissen, maar die worden snel opgelost met humor – het geheim van ons huwelijk. We lachen heel vaak en hard, maar serieuze gespreksonderwerpen worden zeker niet geschuwd.”

Domenico en Eva zijn altijd bewust kinderloos gebleven en daar heeft ze nooit spijt van gehad. Behalve misschien op één bewust moment. “Toen mijn allerbeste vriendin moeder werd, moest ik heel erg huilen. Toen zei ik tegen Domenico:’ Dit gaan wij dus nooit meemaken’. Ik werd nieuwsgierig naar hoe een kind van ons eruit zou zien, maar ik ben ook heel snel weer bijgedraaid.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.