Iedereen in Nederland heeft zo zijn mening over koning Willem-Alexander. Dat hij al tien jaar op de troon zit, is voor velen bijna niet te geloven.

Zanger Wolter Kroes is wel positief over de koning van Nederland. Dat vertelt hij zelf in Story. “Ik vind hem een goede koning. Hij heeft tijdens corona wat stommiteiten begaan. Maar ik ben trots op onze koning. Hij heeft een mooie vrouw en ik denk wel dat hij zonder haar een stuk minder populair zou geweest zijn.”

Je kan Wolter dus gerust een fan noemen van de koning al heeft hij toch ook nog wat goede raad voor de man klaar.

“Blijf dicht bij het volk. Laat je gezicht veel zien en wees goed voor Nederland. En laat niet te veel van je rijkdom zien. Toon je gevoel. En dan nog zal hij foutjes blijven maken.”

Tot slot heeft Wolter ook nog een goede raad voor alle Nederlanders met kritiek op de koning. “Laten we vooral naar onszelf kijken in plaats van naar een ander. En als je dat toch doet, benoem dan het positieve.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.