Wolter Kroes kreeg begin dit jaar een auto-ongeluk waarbij zijn auto veel schade heeft opgelopen. Het is nog afwachten of de auto volledig kan hersteld worden of niet.

“En daarna weet ik niet of ik er wel weer in wil stappen. Het is wel een dingetje. Ik ben er enorm van geschrokken. Maar dat zijn dingen voor later”, zegt Wolter in Party.

2024 is dus niet meteen erg goed gestart voor Wolter en dat nadat 2023 net zo’n geweldig jaar was. Zijn singles deden het goed en hij heeft veel optredens gehad.

“Flinke tegenvaller was het ongeluk van onze jongste zoon Thom. Hij botste met zijn fiets tegen een scooter en liep een zware hersenschudding op. Maar voor de rest was 2023 een prima jaar en daar gaan we in 2024 gewoon mee door.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.