Als je een bekende vader of moeder hebt en je krijgt zelf mooie kansen in de showbizz als ‘zoon of dochter van’, dan denkt men al heel snel dat vader of moeder een handje hebben geholpen. Dat is niet anders bij Pamela Kroes en haar vader Wolter Kroes.

Maar als we Wolter mogen geloven dan heeft Pamela het allemaal alleen gedaan. De rol die ze in ‘Les Misérables’ wist te scoren, heeft ze zelf weten scoren.

“Wat commentaar hebben en geven betreft zit de hele wereld vol zuurpruimen. Er lopen helaas veel mensen rond die geen idee hebben wat ze zeggen. Iedereen die Pam kent, weet dat ze dit puur op eigen kracht heeft bereikt. We reageren er verder ook niet op”, zucht vader Wolter in Party.

De showbizz is ook vaak een wereldje vol verleiding, iets waar Kroes met gemak kan aan weerstaan. Hij is al een aantal jaren samen met Tessa, zijn vrouw en de mama van zijn kinderen.

“Ik sta niet open voor verleiding. Ik rijd ook al zestien jaar met haar vader naar optredens. Hij haalt me op en hij brengt me thuis. Ik heb nog nooit een achterbank van een auto gezien, want ik zit altijd naast mijn schoonvader. Ik vind het bovendien bloedongezellig om achterin te zitten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.