Martijn Krabbé heeft vorig jaar gezegd dat hij over 3 jaar wil stoppen met televisie maken. Maar denkt de presentator daar nog altijd zo over? En ziet hij zichzelf in toekomst dan meer als presentator of tv-maker?

“Daar zou ik echt niet tussen kunnen kiezen. Beide vind ik even leuk om te doen. Met mijn productiebedrijf Wise Monkeys werk ik al zo lang met dezelfde mensen, we zijn één grote vriendengroep geworden. Ik ga dus geen keuze maken”, klinkt het in Story.

Stoppen met presenteren, ook dat zit er nog niet meteen in. Er staan nog heel wat leuke dingen op de planning.

“Een nieuw seizoen van ‘Kopen zonder Kijken’ en een iets andere versie van ‘Uitstel van Executie’ staan op de planning. We gaan in een straat kijken wat we voor de bewoners kunnen doen. Qua financiën en/of kleinschalige verbouwingen. Er zijn genoeg mensen die hulp nodig hebben.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.