Wilfred Genee, de gladde prater van ‘Vandaag Inside’, weet niet alleen op tv hoe hij de touwtjes in handen moet houden, maar ook met zijn geld gaat hij slim om; dat schrijft Party.

Met een prachtige boerderij in Soest en twee appartementen in het drukke Amsterdam, heeft Wilfred slimme keuzes gemaakt in vastgoed. Het huis in Soest heeft hij met een lening gekocht, maar het is nu veel meer waard dan toen. Eén van zijn appartementen in Amsterdam verhuurt hij en dat levert elke maand een mooi extraatje op. Het is geen geheim: Wilfred heeft een geschatte rijkdom van wel 4 miljoen euro. Maar je zal het niet snel aan hem merken, want op tv lacht hij gewoon en maakt grappen zoals altijd. 

Mensen zien hem als de slimme man van de tv, die altijd wat te zeggen heeft. Maar thuis is hij gewoon Wilfred, de man die slim omgaat met zijn geld.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.