Het is jammer als je een vriendschap op de klippen ziet lopen door het onverwachte succes dat je kent als zanger. Het overkwam Tino Martin en beste vriend en collega Wesly Bronkhorst. De twee waren ooit zulke goede vrienden, en daar is nu niks meer van te merken?

Wat er precies gebeurd is tussen de twee, dat weet niemand, ook Wesly niet. Hij denkt dat het vooral komt door het succes van Tino.

“Ik denk dat als hij metselaar was geweest, het anders was gelopen. Dan waren we zeker nog gabbers geweest en op diezelfde voet met elkaar doorgegaan”, zegt Wesly in Party.

De vriendschap die over en uit is tussen Tino en Wesley is natuurlijk geen uitzondering en zeker niet in de showbizzwereld. Maar het is wel een erg pijnlijk en spijtige zaak.

Steeds vaker komt Tino ook in de media met zijn overtollig alcoholgebruik. Zo zou hij vaker en vaker onder invloed op het podium staan. En dat is geen goede reclame voor Tino. Het is maar te hopen dat de zanger hier geen hinder van ondervindt en dat zijn carrière nog niet voorbij is.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.