Zij kent wel iemand

De band van Wendy van Dijk en haar mama Tiny is prachtig om te zien. De twee komen heel goed overeen met elkaar en Wendy zorgt ontzettend goed voor haar moeder, net zoals Wendy’s broer Mike.

Die laatste wist Wendy en hun mama Tiny te verrassen door hen een lief bericht te sturen op Valentijnsdag.

“Ik heb je in 54 jaar nog nooit boos gezien of uit je slof zien schieten”. Dat ontroerde mij zo! Ik dacht: dat is gewoon waar! Welk mens is nou nooit boos”, zegt Wendy in Story.

Dat haar moeder nu zo dichtbij woont is voor Wendy geen last maar eerder een geschenk. “Ze eet ’s avonds altijd met ons mee en soms, als mijn agenda het toelaat, lunchen we ook samen. Naarmate ze ouder wordt kunnen wij steeds meer voor haar zorgen.”

En hoewel Tiny nog altijd erg fit is voor haar leeftijd, komt ze niet om de kwaaltjes heen van het ouder worden. “Ze wordt wel iets vergeetachtiger. Ze vergeet veel dingen en dan maakt het het nog fijner om haar dicht in de buurt te hebben.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.