Ex van Peter Gillis: een vat vol leugens?

Foto: Friso Keuris - SBS6

Ze ontkent haar contact met andere mannen

Het leven van Nicol Kremers zag er ontzettend mooi uit toen ze nog samen was met Peter Gillis. Over geld hoefde ze zich geen zorgen te maken. Maar nu de relatie voorbij is tussen de twee, liggen de kaarten plots een pak anders voor Nicol.

Zo heeft ze momenteel geen financiële vooruitzichten en heeft ze ook haar s*ksshop overgelaten aan andere eigenaars. Pittig detail: de fysieke winkel was gevestigd in een winkelpand van haar ex Peter.

Het zou goed kunnen dat ze de winkel heeft overgelaten om zo een nieuwe start te kunnen maken. Want naast de breuk en de sluiting gonsde het ook al van de geruchten dat ze contact zou hebben met andere mannen.

Nicol ontkende in eerste instantie alles, maar dat deed ze net zo goed voor de breuk met Peter. En dan mogen we de zaak rond de mishandeling niet vergeten, want ook die is nog niet uitgesproken.

Peter en Nicol hebben heel lang alles ontkend, maar dat is niet wat het Openbaar Ministerie gelooft. Zij brengen de zaak binnenkort voor de rechter.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.