Het lijkt te rommelen in het huwelijk van Wendy van Dijk en Erland Galjaard. De man heeft onlangs een appartement gekocht in Rotterdam, alleen, en er wordt nu gefluisterd dat dit wel eens zijn vrijgezellenflat zou kunnen worden.

Dit is niet de eerste keer dat men in Nederland denkt dat de twee uit elkaar zijn. Maar nu worden de geruchten wel heel sterk. Zeker nu Gerland in zijn eentje een appartement heeft gekocht en er in de acte nergens sprake is van Wendy.

De twee hadden al eens eerder een huwelijkscrisis en toen hebben ze alle tijd genomen om hun huwelijk weer te doen slagen. Ze werden opnieuw een powerkoppel en werden samen hand in hand in het openbaar gespot, weet Story.

Maar nu zou het huwelijk dus weer barsten vertonen. Bovendien ziet het ernaar uit dat Erland Wendy niet meer volgt op de sociale media. Al heeft Erland daar een eenvoudige verklaring voor. “Ik volg haar niet, want ik zie haar elke dag.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.