Ooit waren Wendy van Dijk en Erland Galjaard een heus powerkoppel in Nederland. Maar nu zou hun huwelijk, voor de tweede keer, barsten vertonen.

Het ging al een keertje minder goed tussen het koppel, zeker in het jaar waarin bekend raakte dat Wendy en haar voormalige zakenpartner Robbert een geheime relatie zouden gehad hebben met elkaar.

Nu is het vooral zoeken naar een foto van Erland op haar Instagrampagina en dat terwijl Wendy toch regelmatig iets post. Haar kinderen, moeder en broer zijn dan wel weer veelvuldig te zien op haar pagina.

Dat de twee nog zelden samen in het openbaar verschijnen doet de geruchten alleen maar aanwakkeren. Hij volgde haar ook lange tijd niet op Instagram, omwille van de simpele reden dat hij haar niet moet volgen omdat hij haar elke dag ziet. Dat is wat hij vertelde aan Story.

Plots volgt Erland Wendy wel. Een eenvoudige reden zou kunnen zijn omdat hij haar nu niet meer elke dag ziet omwille van de breuk tussen de twee. Wordt vervolgd!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.