Zowat iedere artiest in Nederland heeft het zwaar te verduren gehad tijdens corona, behalve Waylon. Hij lijkt het financieel beter te doen dan ooit. Een groot contrast met wat er in zijn privéleven allemaal gaande is.

Waylon bedroog zijn hoogzwangere vriendin Bibi Breijman en het was nog maar de vraag of het ooit nog zou goedkomen tussen de twee. Gelukkig voor Waylon gebeurde dat wel en werken ze nu volop aan hun relatie.

Party nam een kijkje in de financiële cijfers van Waylon en die zien er een pak rooskleuriger uit dan zijn relatie. Zijn vermogen zou eind 2021 zo’n 195.000 euro bedragen. Althans, toch bij zijn eerste bedrijf.

Zijn tweede bedrijf kan rekenen op een vermogen van 2,2 miljoen euro. Voor corona was dat nog maar 1,5 miljoen. Een sprong van maar liefst 7 ton, dat is niet mis!

Maar het vermogen van Waylon reikt nog veel verder. Zo heeft hij nog een villa in Hilversum, eentje waarvan de waarde ook ongetwijfeld is gestegen. En daarmee lijkt Waylon de coronaperiode vlotjes te zijn doorgekomen. Op professioneel vlak lijkt alles dus meer dan goed te gaan, nu nog privé.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.