De enorme steun van het publiek en veel bekende collega’s heeft haar goed gedaan

Als we het over haar eigen gezinnetje hebben, dan gaat het Roxeanne Hazes voor de wind. Samen met haar partner Erik en zoontje Fender is ze gelukkig.

De band met haar familie loopt echter niet zo gesmeerd. Na haar deelname aan ‘Beste Zangers’ is de relatie met haar moeder Rachel nog meer verzuurd. Dit komt onder meer door het feit dat Roxeanne zou verteld hebben dat Rachel niet altijd een aanwezige mama is geweest.

Sindsdien is ook de relatie met haar broer verzuurd. Toch blijft Roxeanne niet bij de pakken zitten en gaat ze verder met haar leven. De enorme steun die ze kreeg van het publiek en van vele collega’s heeft haar goed gedaan, verneemt TV Familie.

“Ik zoek de rottigheid niet zelf op en hou niet van ruziemaken en roddelen”, vertelde Roxeanne Hazes in een interview.

Bovendien vernam TV Familie ook dat Roxeanne Hazes zelf niet het initiatief zal nemen om alles uit te praten. Het feit dat Rachel haar dochter terug wil zien verschijnen voor de rechtbank om te getuigen in haar zaak tegen zakenpartners, zal de situatie niet bevorderen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.