Wanneer het over het grensoverschrijdend gedrag bij ‘The Voice’ gaat, lukt het zanger Waylon niet om het droog te houden. Hij laat zijn tranen de vrije loop wanneer het erover gaat.

Zo ook tijdens zijn aanwezigheid bij ‘Beau’. Hij noemde zichzelf een naïeve l*l omdat hij nooit op de hoogte zou geweest zijn van het seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van ‘The Voice’, schrijft Party.

“Alle ruimte moet er voor die mensen zijn om in alle veiligheid en openheid hun verhaal te kunnen doen. Want er is nogal wat gebeurd.”

Waylon neemt het zichzelf erg kwalijk dat hij nooit iets heeft opgemerkt en dus ook niet heeft kunnen ingrijpen. Hij kan niet ontkennen dat hij kampt met een enorm schuldgevoel.

“Je hebt met je poten en woorden van iemand af te blijven”, besluit Waylon zijn aanwezigheid tijdens de talkshow.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.