Gordon begon volle goeie moed aan een nieuwe start van zijn carrière als zanger. Hij maakte een nieuwe plaat en stelde die vol trots voor aan het grote publiek. Maar die zaten daar duidelijk niet op te wachten.

Plots verscheen op Instagram een bericht waarin Gordon liet weten dat hij alle werkzaamheden (promotour en theatertour) had stopgezet en dat omwille van de vele kritiek die hij had gekregen.

“Met ‘Het Album Van Mijn Leven’ heb ik een mooi laatste album achtergelaten waar ik ontzettend trots op ben. Voor diegene die al een kaartje hebben gekocht voor de theatershows, wil ik jullie bedanken voor het vertrouwen en de support. Vanuit de theaters zal er contact worden opgenomen”, schrijft Gordon bij zijn post.

Gelukkig heeft Gordon ook goed nieuws. De fans die het album toch willen horen, kunnen het album gewoon beluisteren of kopen en toch genieten van de mooiste stem van Gordon.

Het is jammer dat iemand wordt afgekraakt op iets wat hij graag doet. Iedereen maakt fouten in zijn leven, en zeker Gordon. Maar niemand verdient het om zo behandeld te worden en iedereen verdient een 2de kans.

Gordon heeft zijn Instagramaccount ondertussen alweer verwijderd en was erg aangedaan van de vele kritiek.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.