Hij vindt het prima?

De situatie van Rob de Nijs zal jammer genoeg niet meer verbeteren. Erop vooruitgaan, ook dat zal jammer genoeg niet meer gebeuren. Maar hij, zijn vrouw Henriëtte en hun zoon Julius genieten nog volop van de tijd die ze samen kunnen hebben.

Ook Rob probeert de hele situatie zo positief mogelijk te zien. Hij schaamt zich niet voor zijn situatie en voor de hulpmiddelen die hij nodig heeft.

“Toevallig is er onlangs iemand gekomen om een passende rolstoel aan te meten. Dat vind ik een hele stap, want met een standaard transportrolstoel ga je gewoon van A naar B, maar een passende rolstoel zegt iets over je fysieke gesteldheid. Rob vindt het helemaal geen dingetje. Hij zegt: ‘Mooi, want dan zit ik alleen maar beter en gaat alles een stukje beter, prima’. Ik vind het fijn dat hij er zo tegenaan kijkt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.