Groot nieuws voor Ruud Gullit want hij is voor de tweede keer opa geworden. Ruuds dochter Felicity is bevallen van een meisje en kreeg de naam Skye.

Voor Ruud is het het tweede kleinkind dat hij in zijn armen mag sluiten. En het zal ongetwijfeld ook niet het laatste kleinkind zijn. Ruud heeft zelf zes kinderen.

Ruud is dol op zijn kleinkinderen, maar zal niet snel babysitten op de kids. “Ik ben geen oppas-opa. Daarvoor ben ik te vaak weg, ik reis veel. Ik heb geen tijd om op te passen. Maar ik vind het wel hartstikke leuk om opa te zijn”, zegt Ruud in Story.

Gullit zelf heeft drie scheidingen achter de rug, maar lijkt nu toch het geluk te hebben gevonden bij Karin de Rooij, met wie hij nu volop van het leven geniet.

“Wij doen samen mee aan internationale golftoernooien. Golf is een gezamenlijke hobby van Karin en mij. Ik ben blij dat ik een partner heb met wie ik veel van mijn passies kan delen. We doen veel leuke dingen samen en gaan veel op reis. Vroeger was dat Ibiza, tegenwoordig kiezen we voor Marbella.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl