Het was een rake klap voor het koppel Olcay Gulsen en Ruud de Wild. Bij die laatste werd vorig jaar darmkanker in een vroeg beginstadium vastgesteld. Hij kreeg behandeling na behandeling, operatie na operatie. Steeds bleef Gulsen aan zijn zijde staan. Ze bleek een heuse steun en toeverlaat voor haar grote liefde. Daar lezen we meer over in Party.

2021 was best een zwaar jaar voor hun beiden. Nadat Ruud de diagnose darmkanker kreeg, waren ziekenhuisbezoeken bijna wekelijkse routine voor hen. De onderzoeken, behandelingen en operaties volgen zich in sneltempo op, maar succes bleef niet uit. Vorig jaar in oktober werd Ruud officieel kankervrij verklaard, tot grote opluchting van zijn omgeving.

De dankbare Ruud liet meermaals weten dat hij het zonder Olcay’s warmte, steun en liefde niet zou overleefd hebben. De band van het koppel is na die gezondheidsperikelen enkel nog sterker geworden.

Daarnaast heeft het koppel erg veel sympathie voor de zorgverleners gekregen. Gulsen zei daar onlangs nog het volgende over…

“Ik dacht dat ik hard had gewerkt in mijn leven, maar dat is niets vergeleken met de dagen die zij maken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.